Nieuw: card sorting is nu beschikbaar! Lees meer.

User Sense

Account activeren en inloggen

Voordat je op het account kunt inloggen, moet je het account activeren. Dit doe je door jouw e-mailadres te verifiëren en in te loggen met het wachtwoord dat wordt toegestuurd.

Stap 1- Emailadres verifiëren

Bij het aanmaken van een account heb je een e-mail ontvangen met de vraag om jouw e-mailadres te verifiëren. Dit doe je door op de link in de e-mail te klikken. Deze link is slechts 30 minuten geldig. Nieuwe verificatlelink nodig? Die vraag je hier aan.

Stap 2 - Inloggen met e-mailadres en wachtwoord

Nadat je jouw e-mailadres hebt geverifieerd wordt jouw wachtwoord in een aparte e-mail toegestuurd. Met dit wachtwoord kun je inloggen op de website of op onze software.